Altijd een jonge boom teruggeplant
Duurzaam hout
Hout van Nederlandse bodem
Home » Nederlands hout kopen

Nederlands hout kopen

Wil je graag echt Nederlands hout kopen? Bij Peppelhout gevestigd in Haaren, nabij Tilburg helpen wij je hier graag aan! Ons populierenhout komt gegarandeerd uit Nederland. In Nederland kennen wij populierenhout als het hout wat van oudsher voor klompen en lucifers wordt gebruikt. Tegenwoordig kun je veel meer met populierenhout. De klanten die bij ons Nederlands hout kopen, dragen bij aan het behoud het Nederlandse populierenlandschap. Decennialang gaat het minder goed met de populier, omdat er steeds minder geplant worden.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod hout?

Kies ervoor om Nederlands hout te kopen

Hoe mooi is het om producten uit eigen land te gebruiken? Het is mogelijk om je eigen woonkamer, kantoor of schuur met het Nederlandse hout te stijlen. Je kunt stijlideeën opdoen bij onze eerder gerealiseerde projecten. De populier groeit erg snel en ook nog eens recht. Dit maakt dat je het hout goed kunt gebruiken om jouw huis te decoreren. De populieren planken kunnen bijvoorbeeld functioneren als vloer, plafond of wanddecoratie. Na een hittebehandeling is het ook mogelijk/geschikt voor gevelbekleding aan de buitenkant van je huis. Door Nederlands hout te kopen, ben je ook nog eens milieubewust bezig. Normaliter wordt hout uit onder andere Azië of Scandinavië gehaald, maar door Nederlands hout te kopen, voorkom je dat hout van ver getransporteerd moet worden. Hiermee voorkomen we CO2-uitstoot en dit is beter voor het milieu. Koop je hout dus bij de lokale houthandel en steun hiermee de populier. Kom meer te weten over ons bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn jouw (online) houthandel voor populierenhout!

Zolder afgetimmerd

Informeer naar de mogelijkheden

Als je graag Nederlands hout bij ons wilt kopen, dan kun je ons contactformulier invullen. In het formulier kun je jouw wensen aangeven en wij komen hier zo snel mogelijk op terug. Voor vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken. Je kunt bellen naar 06 – 4466 0416. Wij staan je graag te woord voor al je vragen!

Neem contact met ons op