Altijd een jonge boom teruggeplant
Duurzaam hout
Hout van Nederlandse bodem
Home » Nederlands hout kopen

Nederlands hout kopen

Wil je graag echt Nederlands hout kopen? Peppelhout in Haaren, nabij Tilburg, helpt je hier graag aan! Ons populierenhout komt gegarandeerd uit Nederland. In Nederland kennen wij populierenhout als het hout wat van oudsher voor klompen en lucifers wordt gebruikt. Tegenwoordig kun je veel meer met populierenhout. Decennialang gaat het echter minder goed met de populier, omdat er steeds minder geplant worden. De klanten die bij ons Nederlands hout kopen, dragen bij aan het behoud van het Nederlandse populierenlandschap.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod hout?

Kies ervoor om Nederlands hout te kopen

Hoe mooi is het om producten uit eigen land te gebruiken? Door Nederlands hout te kopen, ben je ook nog eens milieubewust bezig. Normaliter wordt hout uit onder andere Azië of Scandinavië gehaald, maar door Nederlands hout te kopen, voorkom je dat hout van ver getransporteerd moet worden. Zo verkleinen wij onze ecologische footprint en voorkomen we CO2-uitstoot. Dit is beter voor het milieu. Het is mogelijk om je eigen woonkamer, kantoor of schuur met het Nederlandse hout te stijlen. Je kunt stijlideeën opdoen bij onze eerder gerealiseerde projecten. Doordat de populier erg snel en ook recht groeit, kun je het hout goed gebruiken voor je diverse toepassingen in je woning. Populierenhout kun je gebruiken voor jouw vloer, plafond of voor het maken van wanddecoratie. Na een hittebehandeling is het ook geschikt voor gevelbekleding aan de buitenkant van je huis.

Zolder afgetimmerd

Informeer naar de mogelijkheden

Koop je hout dus bij de lokale houthandel en steun hiermee de populier. Vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn jouw (online) houthandel voor populierenhout! Als je graag Nederlands hout bij ons wilt kopen, dan kun je ons contactformulier invullen. In het formulier kun je jouw wensen aangeven en wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Neem contact met ons op