Altijd een jonge boom teruggeplant
Duurzaam hout
Hout van Nederlandse bodem
Home » Populieren planken

Werken met populieren planken

Bij Peppelhout uit Haaren, nabij Tilburg, zijn wij ervan overtuigd dat je het beste kunt werken met populieren planken. De houten planken, afkomstig van populieren, zijn voorzien van een mooie frisse kleur en maken de ruimte in één klap stijlvoller. De populier groeit niet alleen heel snel, maar groeit ook eens mooi recht. Daardoor kunnen van de stam mooie planken gemaakt worden. Als klant zijnde ben je ook nog eens duurzaam bezig, doordat voor iedere gekapte populier een nieuwe jonge populier wordt teruggezet.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod hout?

Wat kun je met populieren planken?

Met populieren houten planken kun je ontzettend veel. Zo leveren we populieren houten planken voor onder andere wanden, plafonds, buitengevels en vloeren. De planken zijn beschikbaar in allerlei soorten, diktes en maten. Het populierenhout is in Nederland herontdekt. Door de frisse uitstraling is het een mooie optie voor jouw ruimte. Met de populieren houten planken kun je bijvoorbeeld een mooie vloer leggen. Bekijk welke producten wij aanbieden, zoals vloeren of wanden. Met onze populieren houten planken draag je ook nog eens bij aan de populierenpopulatie. Als een boom gekapt wordt, dan wordt er een nieuwe jonge boom voor teruggezet. Ook draag je je steentje bij aan het milieu, doordat je met Nederlands hout werkt. Normaal wordt hout uit het buitenland naar Nederland getransporteerd, maar door te kiezen voor populierenhout is dit niet nodig.

Zolder afgetimmerd

Informeer naar de mogelijkheden

Je kunt bij ons vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden omtrent ons hout. Om in contact te komen, vul je ons contactformulier in. Na ontvangst zullen wij je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien. Je kunt ons ook altijd bellen op telefoonnummer 06 – 4466 0416.

Neem contact met ons op