Altijd een jonge boom teruggeplant
Duurzaam hout
Hout van Nederlandse bodem
Home » Lokaal hout

Kies voor lokaal hout kopen

Door met ons in zee te gaan kies je ervoor om lokaal hout te kopen. Wij halen ons hout uit eigen land. Peppelhout is gevestigd in Haaren, nabij Tilburg. Je kunt ervoor kiezen om jouw benodigde hout dus lokaal of regionaal te kopen. Door populierenhout toe te passen in jouw huis, restaurant of winkel kies je voor een mooie, stijlvolle look. Met de planken kunnen wij zowel binnen als buiten een mooie nieuwe look aanbrengen. Doordat wij ons hout goed en duurzaam behandelen, gaat het buiten ook langer mee.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod hout?

Waarom lokaal hout kopen?

Door lokaal hout te kopen, voorkom je dat er hout uit verre windstreken gehaald wordt. Woon je in Haaren of in de omgeving van Tilburg? Dan kun je kiezen om bij ons regionaal of lokaal jouw hout te kopen. Populierenhout is in Nederland herontdekt. Wij kunnen met deze houtsoort veel mooie creaties maken. Van ons populierenhout kun je bijvoorbeeld wanden, buitengevels, plafonds en vloeren maken. Bekijk onze verschillende projecten en doe alvast wat inspiratie op. Het beste is om hout regionaal bij een lokale houthandel te kopen. Op deze manier draag je toch een steentje bij aan het milieu en de populier, want voor iedere gekapte populier wordt een nieuwe geplant.

Houten panelen op gevel

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je graag regionaal of lokaal hout kopen? Dan is dit mogelijk bij ons. Wij hebben heel wat te bieden op het gebied van hout. Je kunt ons contactformulier vrijblijvend invullen, na ontvangst nemen wij dan graag contact met je op over de mogelijkheden. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 – 4466 0416.

Neem contact met ons op