Altijd een jonge boom teruggeplant
Duurzaam hout
Hout van Nederlandse bodem
Home » Houthandel populierhout

Wij zijn jouw houthandel in populierhout

Peppelhout uit Haaren, nabij Tilburg, is jouw houthandel in populierenhout gevestigd in Brabant. Wij leveren populierenhout in alle soorten en maten voor verschillende doeleinden. Zo kun je het populierenhout van onze houthandel onder andere gebruiken voor vloeren, buitengevels en nog veel meer. Met ons hout maak je ook nog eens gebruik van duurzaam hout.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod hout?

Dé houthandel in populierhout in Brabant

Bekijk het assortiment van onze populier houthandel eenvoudig online. Onze houthandel in populierenhout is gevestigd in Brabant. Als je woonachtig bent in deze omgeving, kun je er dus voor kiezen om bij ons je hout lokaal of online te kopen. Met ons hout kun je alle kanten uit. Ben je benieuwd wat je ermee kan of wil je graag inspiratie opdoen? Bekijk dan onze eerder gerealiseerde projecten en zie wat er mogelijk is met het prachtige hout.

Houten dak

Goed voor het milieu

Als je gebruikmaakt van populierenhout is dit ook nog eens goed voor het milieu. Doordat wij met onze houthandel in Brabant gevestigd zijn, is het voor jou mogelijk om Nederlands populierenhout lokaal af te nemen bij ons. Door de keuze voor populierenhout voorkom je dat er hout uit het buitenland getransporteerd moet worden. De populier is een snel groeiende boom die over lange rechte stammen beschikt. Hierdoor kunnen wij er mooie populieren planken van maken. Deze planken kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het interieur van je huis, kantoor of voor je veranda. Als je meer wil weten over onze populier houthandel kun je online meer informatie over ons vinden.

Informeer voor meer informatie

Wil je graag meer weten over onze houthandel in populierenhout? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Wij nemen na ontvangst online of telefonisch contact met je op over je vragen over populierhout of onze houthandel. Wil je liever iemand spreken? Bel dan naar 06 – 4466 0416.

Neem contact met ons op